Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

Coachen en reizen: mijn passie, mijn thrive, mijn pad, mijn meerwaarde
fade
1422
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1422,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.9,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Hallo

Ik ben Michèle Lippus

Mijn Aha!-moment

Hoe coachen mijn passie werd

thrive-coaching-wanderlust-about-me

Wanderlust

Tijdens mijn reizen naar Israël en Mexico kwam mijn 1ste Aha!-moment: serieus onder de indruk van de energie waarmee mijn lokale gidsen vol passie spraken over de geschiedenis en cultuur van hun land, wist ik dat – boven alles – dit was wat ik wou doen. In 1994 vertrok ik met een rugzak vol dromen naar Spanje en werkte 3 jaar met veel plezier als gids in Andalucia. De avonturier in mij had wel goesting in iets nieuws… op 18/03/1998 vertrok ik zonder concrete plannen naar Mallorca.

thrive-coaching-about-me

Het Mallorca avontuur

Mijn kracht: plantrekker. Na 6 maanden mocht ik aan de slag bij een Spaanse hotelketen, waar ik snel kon doorgroeien tot Sales Manager. Met resorts op exotische bestemmingen zoals Malediven, Mexico, Zanzibar en Cabo Verde, genoot ik van het leven. Maar dit idyllische leven werd plots overschaduwd door het nieuws dat mijn vader zijn strijd tegen kanker aan het verliezen was. Met gemengde gevoelens nam ik eind 2005 afscheid van mijn toeristische familie en keerde terug naar mijn geliefden in België.

thrive-coaching-transition-moment

Kantelmoment

Omdat ik gezien de omstandigheden dichter bij mijn familie wilde blijven, zocht ik in 2006 werk in België. Ik ging nieuwe professionele uitdagingen aan, ontdekte een creatieve kant in mij en verfijnde enkele vaardigheden. Toch voelde ik me niet 100% goed in mijn vel. Op aandrang van mijn partner ging ik op 01/01/2016 op zoek naar hulp en antwoorden. Met de vraag wat ik nu echt graag doe en wat ik nog jaren met plezier wil blijven doen kwam ik bij mijn 2de Aha!-moment.

Mijn thrive

Zelfzorg

To thrive betekent in het Engels gedijen, floreren, groeien. Dit is wat ik samen met jou wil bereiken: door middel van coaching, lifestyle reizen en workshops help ik je open te bloeien naar de beste versie van jezelf. Daarmee wil ik absoluut niet zeggen dat je nu niet OK bent, verre van. Omdat we leven in een maatschappij waar de druk hoog ligt en de stress vaak om de hoek loert, wil ik je helpen groeien naar meer welzijn en minder stress. 100% zelfzorg, zodat jouw leven een vernieuwd balans mag ervaren!

Self-Care Coaching

Mijn pad

Reizen

Met Magical Portugal Retreats gaan we voor een fantastische beleving. Meer dan een vakantie, het gaat om jou, hoe jij kan ontspannen, herbronnen en intens genieten. Droom jij ook om zelf een retreat te organiseren in Portugal of op meer exotische bestemmingen? Met 11 jaar ervaring in deze sector kan je op mij rekenen om dit te faciliteren. Zo heb jij meer tijd voor jouw passie en ik werk met plezier aan jouw project!

Let's work together

Mijn input

It’s an inside job

Als coach begeleid ik je om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken bij het vinden van een antwoord op wat vandaag belangrijk is in jouw leven. Samen gaan we op ontdekkingsreis, om jouw meerwaarde te (h)erkennen van wat je reeds hebt en wat je bijkomend doen kan. Het antwoord komt van jou. De kracht van coaching is het stellen van de juiste vragen, jou te triggeren zodat je zelf een antwoord gaat vinden door naar jezelf te kijken.

Let's get in contact!

Testimonials

Isabella Allegri

thrive-coaching-testimonial-isabella

Italian Designer Based in Belgium

Michèle is an incredible person, she is extremely gentle and wise. She welcomes you with understanding and kindness while she enables you to order your thoughts going straight to the point.

I like how she gives you the tools to be independent and learn how to examine your own feelings and thoughts.

Friends of Thrive-Coaching

Het realiseren van mijn droom kon mede waargemaakt worden door de steun en inspiratie van fijne mensen.
Leer hen kennen en ontdek wat hen inspireert.

eltd-team-image

Myriam Oorts

Pur~Esse & BabyMakingCoaching

Myriam weet hoe met de voeten te spelen! Ze is dan ook 10 jaar actief als voetreflexoloog. Met Pur-Esse ondersteunt ze vrouwen in elke fase van het leven, waarin ze met haar kennis en gouden handen, je helemaal in balans brengt. Met haar nieuwste project BabyMakingCoaching richt ze zich op zwangere koppels en begeleidt ze hen naar een ontspannen bevalling. Myriam was mijn buddy tijdens mijn 1ste yogareis. Deze leuke ervaring maakt dat we in de toekomst reizen zullen aanbieden rond vrouwelijkheid en zelfzorg.

eltd-team-image

Mariska Blommaert

Auteur, vlogster & bedrijfspresentatrice

Mariska is een ``bubbly`` moeder van 2. Iedereen die haar kent vraagt zich af waar ze haar energie blijft halen. 2018 was voor haar een ``Buitengewoonanders`` jaar. Na één jaar lang bijzondere challenges aan te gaan als vlogster, lanceerde ze oktober 2018 haar eerste boek ``Maak elk moment buitengewoon`` Een boek vol inspiratie om geschenken, party's en trips een extra punch te geven. En of dat niet genoeg is, is ze ook nog actief als bedrijfsactrice, blogster voor Famme.be en moderator bij ``Durf te Vragen.

eltd-team-image

Veerle Polfliet

Owner Vé Consult

Veerle was mijn buddy, the voice of reason, in mijn traject als coach alsook de uitrol van Thrive Coaching. Ze is een doorwinterde event planner. Zoals elke gedreven Lady Boss staat ook Veerle open voor nieuwe uitdagingen. Haar kracht: orde en structuur. Haar passie: mensen inzicht geven hoe deze orde en structuur op elk niveau van je leven toe te toepassen. Haar slogan: Rust in je hoofd, ruimte in je huis! Meer dan een opruimcoach, Veerle leert je structuur in je leven te brengen!

eltd-team-image

Tanja Fleishmann

Resident Yoga Teacher Portugal

Tanja woont al 20 jaar in Portugal. Na de geboorte van haar dochter, startte ze met yoga. Op zoek naar een methode om haar lichaam terug in vorm te krijgen en mentaal meer rust te verkrijgen, verdiepte ze zich in yoga technieken. In 2012 behaalde ze haar certificaat als yoga docent voor peuters. Sinds 2013 werkt ze als erkend Hatha Yoga docent. Ik vond het heerlijk om mijn eerste kennismaking met yoga onder haar begeleiding te ervaren. Resultaat: we besloten onze krachten te bundelen.

they LOVE WHAT they DO.