Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

Inspirational journeys - Thrive-Coaching
fade
13580
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13580,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.9,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Inspirational journeys

Thrive-Coaching / Inspirational journeys

Magical Portugal Retreats

Deepen your connection to nature, to the stars and to each other.

Behoefte om even te breken met de dagelijkse sleur?
Nood aan tijd en ruimte voor jezelf?

Magical Portugal Retreats zijn unieke, deugddoende reizen op de mooiste plekjes in Portugal, voor alle budgetten!

Laad je batterijen op, gun jezelf de kans om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en levenswijsheid te delen en ontvangen. Deze positieve ervaring zal je ongetwijfeld langer bij blijven dan het mooie kleurtje waar je mee naar huis zal gaan!

Retreats & Wandelvakanties

Retreats zijn inspirerend! Even loskoppelen uit de dagelijkse sleur biedt je de gelegenheid om ruimte te maken in je hoofd en als herboren, vol energie, naar huis te gaan.

thrive-coaching-blog-abc-zelfzorg

SELF-CARE RETREATS

Bij deze reizen staan jouw veerkracht, energie en welzijn centraal. Omdat zelfzorg voor iedereen anders is, bied ik je een aanbod dat beantwoord aan jouw noden en behoeftes. Samen met gelijkgestemden, beleef mooie ervaringen die je voor altijd bij zullen blijven.

thrive-coaching-hiking-yoga-retreat

MINDFULL WANDELEN

Mindfull wandelen leert je met  focus te genieten van je wandeling. Het is jouw moment om stil te staan bij vragen die al een tijdje in je hoofd spelen. De rust, frisse lucht en prachtig landschap zijn het ideale kader om helderheid in je hoofd en hart te scheppen!

joshua-munoz-113671-resized

UNIEKE BELEVING

Welke type van inspiratievolle reis je ook kiest, als host zorg ik ervoor dat jij kan genieten van deze unieke ervaring. Als coach ben ik voor jou een luisterend oor dat je helpt meer inzicht en perspectief te krijgen in wat op dat moment belangrijk voor je is.

Let's travel

Vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs. Neem zeker de FAQ door alvorens je vakantie te boeken.

The Venue

Karaktervolle B&B of Guesthouses. Van Bohemian Style tot landelijk charme, er zit vast wel eentje bij dat je zal bekoren!

#SoulfulTribe

Bijzonder aanbod, kleine maar fijne groepen. en activiteiten in het Nederlands of Engels.

Homemade food!

We gaan voor gezond, lekkere en evenwichtige maaltijden. Liefst van al, homemade!

Basic needs

We willen graag dat jij van alle basis comfort kan genieten. Daarom kiezen we heel nauwkeurig alle gastverblijven, zodat jij je zo goed als thuis kan voelen!

Premium

Behoefte aan meer privacy? Check zeker wat de opties in het aanbod zijn.

Sweet dreams

Jou nachtrust is zeer belangrijk. De kwaliteit van jouw slaapcomfort is voor ons heel belangrijk, zodat jij goed uitgerust de dag mag starten.

Relax & Splash

Deze vakanties zijn er ook om te ontspannen. Is er geen zwembad bij je verblijf, dan is de zee heel dicht bij!

Prijzen

coming up

Short Stay Gay Retreat & Self-Care on a budget