Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

FAQ Magical Portugal Retreats - Thrive-Coaching
fade
1937
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1937,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.9,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-fixed-background,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Frequently Asked Questions

Q&A

Wat je zeker moet weten!

Wat is er inbegrepen?

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kan het programma wijzigen. Standaard ingrepen zijn:

  • Overnachting in een gedeelde accommodatie voor 2 of 3 personen;
  • Gezond ontbijt en avondmaal (incl. drank);
  • 4 workshops “zelfzorg in 10 stappen” (3 uur interactieve en creatieve workshops in de voormiddag – enkel bij de self-care retreats)
  • 1 privé coaching sessie (60 minuten)
  • Ochtend of avond mindfulness oefening of yogales (afhankelijk van het programma)
  • 1 tot 3 wandeltochten op de Fishermen of Historical Trail van de Rota Vicentina.  Transfers voor deze wandeltochten zijn in de prijs inbegrepen.

Zijn vluchten en transfers inbegrepen?

Locaties die op minder dan 100 km van een luchthaven gevestigd zijn, worden met transfers aangeboden. Indien transfers niet inbegrepen zijn staat dit steeds duidelijk vermeld. Hou je meer van vrijheid tijdens je verblijf, lees zeker ook Auto huren & reserveren van transfers.

Gedeelde accommodaties

We streven steeds naar unieke, originele en karaktervolle plekjes om onze retreats te organiseren.  Omdat we graag zo veel mogelijk gasten willen laten genieten van ons aanbod, zijn de prijzen voor een gedeelde kamer.  Je kan uiteraard, mits betaling van een toeslag, een kamer voor jou allen boeken.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, is dit ook voor mij?

Ja hoor! Je hoeft hier geen speciale ervaring voor te hebben. Bij het aanbod van reizen waar yoga inbegrepen is, kiezen we resoluut voor oefeningen op niveau van beginners. De stijlen van yoga die in het programma aan bod kunnen komen zijn Yin Yoga of Hatha Yoga. Deze yogastijlen zijn voor jong en oud. Ervaring of niet, je kan altijd mee doen!

Auto huren & transfers

Een auto huren is niet noodzakelijk, tenzij je echt je vrijheid wil. Huur je een wagen vanuit Lissabon? Wegentaksen lopen al snel op, overweeg dus eventueel via de kleinere wegen te rijden (en zo zie je ook nog eens het binnenland!).

Tip: misschien is carpoolen met andere deelnemers van deze workshop een goedkopere optie.

Tranfsers kunnen aangevraagd worden.

Tot slot nog: ter plaatse kan je steeds voor weinig geld met een taxi in de omgeving je verplaatsen. Voor de georganiseerde activiteiten is er steeds transfer voorzien (inbegrepen in jouw pakketprijs).

Zijn alle reizen in de regio van de Costa Vicentina?

Vanwege het unieke karakter van de regio Costa Vicentina, gaat mijn voorkeur naar locaties in deze regio. Echter, Portugal kent vele mooie en onbekende plekken. Als doorwinterde reisbegeleider, vind ik het heel fijn om mijn klanten nieuwe plekjes te laten ontdekken die voldoende aan volgende criteria:

  • charme & unieke stijl
  • sublieme locatie
  • minder toeristische regio’s

Misschien tover ik nog andere bestemmingen uit mijn hoed, maar tot dan ga ik voor sublieme bestemmingen in Portugal!

Wanneer word ik verwacht?

We heten je van harte welkom op onze Magical Portugal Retraits vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst. De laatste dag (dag van vertrek) eindigt na het ontbijt.

Omdat je zeker niets zou missen van deze vakantie, nodigen we je uit om een vroege vlucht te nemen. Heb je een goedkopere vlucht die laat toekomt? Overweeg dan een dagje vroeger te komen en verblijf in een accommodatie van jouw keuze.

Na deze weldoende ervaring, ga je met opgeladen batterijen en een rugzak vol mooie herinneringen naar huis. Een vroege vlucht terug naar huis? Wij zorgen voor je Breakfast2Go-pakket!

Waar ligt de Costa Vicentina?

De Costa Vicentina streks zich over het Zuidwestelijke deel van de Algarve en Alentejo. Het is een adembenemende mooie streek, met prachtige rustige stranden aan de Atlantische oceaan.

Je bent er het snelst via de luchthaven van Faro. Op gemiddeld 1,5 uur van de luchthaven van Faro, bereik je de dorpjes van Aljezur, Odeceixe, Odemira en Sao Tetonio. Iets verder gelegen vinden we nog Zambuera do Mar en Vilanova do Milfontes.  Vliegen op Lissabon is ook een optie maar dan heb je nog een rit van enkele uren voor de boeg!

Wat als ik moet annuleren?

Ik hoop van harte dat je er bij kan zijn. Lees zeker de annulatievoorwaarden mocht er een onvoorziene situatie zich voordoen.

Is een reisannulatieverzekering verplicht?

Ja, omdat jouw gemoedsrust ook voor mij belangrijk is, is het noodzakelijk over een reisverzekering te beschikken. Zo ben je zeker dat je voor alle onvoorziene situatie goed verzekerd zal zijn. Informeer bij je bank of verzekeringsagent of je nog een bijkomende reisverzekering dient te voorzien.

Zijn de activiteiten verplicht?

De mindfulness oefeningen,  yogalessen, workshops en trailwalks zijn in de prijs van jouw pakket inbegrepen! We moedigen onze deelnemers aan om aan alle activiteiten deel te nemen, echter zonder enige verplichting. Heb je een off-day? Geen probleem, het is belangrijk voor jezelf te zorgen! Enkel zo kan je ten volle van dit avontuur genieten.