Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

Summer 2018 Self-care Challenge
fade
13708
page-template-default,page,page-id-13708,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.9,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Self-Care Challenge

Thrive-Coaching / Self-Care Challenge
a

Give yourself the space to listen to your own voice, your own soul.

Komt dit je bekend voor?

Je bent van nature een “gever”

Je zou zo veel (en meer) kunnen geven aan wie je lief is of om iemand goed gezind te stemmen.

Je helpt heel graag

Als iemand hulp nodig heeft ben je er als de eerste bij, want helpen is jouw ware aard.

Je zegt makkelijk “ja”

Je zegt ja en daarna denk je wel eens: had ik maar nee gezegd. Of voel je je schuldig als je nee zegt?

Je bent met weinig tevreden

Je neemt snel voldoening met kleine gebaren of geschenken en voelt je ongemakkelijk bij het ontvangen van “grotere” geschenken.

Thrive-Coaching-image-self-care

Self-care 1.0

Zelfzorg gaat om stappen te zetten in je leven met als doel stress te verminderen en jouw welzijn “top of mind” te (be)houden.

Omdat ik zelf nog niet zo lang geleden kampte met voor mezelf te durven kiezen, schreef ik een mini-cursus als wijze van therapie. Hoe meer ik mijn focus hier op zette, hoe meer ik in mijn omgeving zag hoe veel mensen zichzelf constant te kort doen.  Wat is zelfzorg en wat kan het voor je betekenen? Je leest het hier

TLC Self-Care Challenge

Waarom deze challenge?

Omdat jij het verdient,  je bent het waard om jezelf die eerste plaats te gunnen!

Dit is wat jij kan bereiken:

Meer veerkracht

Een vernieuwend evenwicht in je leven

Meer levensvreugde

Beter de signalen herkennen wanneer het tijd is om jezelf de nodige aandacht te geven

SUMMER CHALLENGE

10 weken lang gaan we aan de slag met de basis voor een leven met meer zelfzorg. Ga je voor de online versie? Misschien is het nuttig om dit exemplaar af te drukken zodat je wekelijks door de tips en challenges heen kan opschrijven wat je  ervaart.

thrive-coaching-blog-persoonlijke-groei

10 GOUDEN TIPS

Bij elke tip hoort een challenge. Hier kan je op je eigen tempo aan werken. Je hoeft ze niet allemaal in één klap uit te voeren. Het beste resultaat behaal je als je stap voor stap door deze mini cursus gaat én elke stap in je dagelijkse leven leert toe te passen.

thrive-coaching-zelfzorg-challenge

IT’S AN INSIDE JOB

Omdat er bij elke opdracht obstakels worden overwonnen, sta ik ook stil bij hoe jij je hierbij voelt. De vragen geven je meer inzicht in de emoties die naar boven kunnen borrelen. Je kan deze gevoelens negeren maar eigenlijk vragen ze om jouw aandacht.

De TLC Self-Care Challenge Summer Edition start op 01/07/2019

Online cursus

Heb je geen tijd om nu aan de challenge deel te nemen? Geen probleem. Je kan met deze mini-cursus aan de slag wanneer het voor jou best past!

Level Up

Investeren in jezelf is erkennen dat je het waard bent om geld aan uit te geven. Bekijk hier welke formule het beste bij jouw past!

Level Up

Geef jezelf een mooi cadeau!

De zomer: ideale timing om weer helemaal op te laden, op vakantie of gewoon bij je thuis. Grijp deze kans en zet jouw eerste stap naar een leven met meer balans.

Like & Share!

Heb jij een collega, kennis, vriend/in of familielid die hier ook behoefte aan kan hebben? Like en deel de Facebookpagina!

Facebook

Doe jij ook mee?

Zet nu jouw eerste stap naar meer aandacht voor jezelf!