Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

Wanderlust: blog Inspirerend Leven - Thrive-Coaching
fade
14695
post-template-default,single,single-post,postid-14695,single-format-standard,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.9,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Blog

Thrive-Coaching / Blog-Home  / Escape  / Wanderlust: blog Inspirerend Leven
thrive-coaching-blog-wanderlust-inspirerend-leven-header

Wanderlust: blog Inspirerend Leven

Wanderlust zit in mijn DNA: op mijn 16de droomde ik ervan om in een kibboets in Israël te gaan werken. Omdat ik nog minderjarig was had ik daar niet veel over te beslissen en moest nog 4 jaar wachten alvorens ik mijn allereerste buitenlands avontuur kon waarmaken.

Chasing dreams

Niets of niemand zou me na mijn 18de nog kunnen tegenhouden. Vastberaden zocht ik naar alle mogelijke vormen om ervaringen op te doen buiten de landsgrenzen. Op mijn 20ste trok ik naar Italië waar ik na een zeer ontnuchterende ervaring 6 maanden later terug naar huis kwam. Het was niet echt rozengeur en maneschijn, toch bleef mijn droom me achtervolgen. Ik was nog maar net terug of ik zocht alweer een kans om naar het buitenland te gaan. Het heeft dan nog 6 jaar geduurd alvorens ik eindelijk mijn (toenmalige) grootste droom mocht waarmaken: werken als monumentengids in het buitenland.

Volgende halte: Andalucia 💃

Op mijn 26ste vertrok ik gepakt en gezakt naar de kust van Granada in Spanje. Elke dag mocht ik op stap met een bus vol reizigers. Vol passie vertelde ik over de geschiedenis van Al Andaluz. Steden zoals Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda maar evengoed natuurgebieden zoals Las Alpujarras of El Torcal (Malaga) waren 3 jaar lang mijn werkplek. Zelfs in mijn vrije tijd vond ik het super leuk om nieuwe plekjes te ontdekken.

Wanderlust

blog-inspirerend-leven-thrive-coaching

25 jaar later ben ik nog steeds gebeten door de travel bug. Het uitspitten van unieke plekjes of bijzondere accommodaties maken me gewoon super blij. De vreugde die ik ervaar in het organiseren van een fantastisch avontuur geven me bakken energie! Zou ik mijn leven opnieuw mogen doen, ik zou net hetzelfde doen (of misschien nog meer reizen)!

Met vlinders in mijn buik schreef ik voor het online magazine Inspirerend Leven een blog.  In “7 sublieme locaties voor een retreat”, neem ik je in gedachten mee op avontuur vol Wanderlust. Het is een post over unieke, buitengewone, bijzondere locaties om op retreat te gaan of zelf een retreat te organiseren.

Ook benieuwd naar deze post? Je leest het hier!

Credits: special thanks to the team of The Yoga Forest for allowing me to use this amazing picture!
Wanderlust, young at heart, yoga-retreater, life & self-care coach