Welkom bij Thrive Coaching, een website met aandacht voor zelfzorg, coaching en heerlijke vakanties om helemaal tot jezelf te komen.

Follow me on instagram

© 2017 Thrive-Coaching

Summer 2018 Self-Care Challenge: zelfzorg in 10 stappen. Doe jij ook mee?
fade
13875
post-template-default,single,single-post,postid-13875,single-format-standard,eltd-core-1.3.1,malmo child-child-ver-1.0.0,malmo-ver-1.8.2,eltd-smooth-page-transitions,eltd-ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-bottom,eltd-fullscreen-search,eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Blog

Thrive-Coaching / Blog-Home  / Inspiratie  / Summer 2018 Self-Care Challenge
thrive-coaching-zelfzorg-challenge

Summer 2018 Self-Care Challenge

Keep shining, the world needs your light!

Mijn ultieme droom is te leven in een maatschappij waar mensen tijd en ruimte maken voor zelfzorg zodat ze gelukkig(er) en relaxed door het leven kunnen gaan.

Ik merk dagelijks hoe mensen, ondanks hun werk, familie, relatie vrienden enz, niet echt gelukkig door het leven gaan door een gebrek aan zelfzorg. Ja, ik ben me zeer bewust dat omschakelen naar een leven met meer aandacht voor jezelf best pittig kan zijn.

Onlangs leerde ik een jonge vrouw kennen. Ze heeft prachtige ogen. Ik gaf haar een compliment over haar mooie, zachte ogen (de spiegel van de ziel!). Met een betekenisvol gebaar, stopte ze haar ogen weg achter haar handen. Het brak mijn hart om te zien dat zo’n mooie persoon (en ik bedoel niet alleen hiermee fysiek, maar zo’n pure en zachte uitstraling) zo veel moeite had om een compliment te aanvaarden. Maar nog meer, hoe ze haar eigen kracht en potentieel achter haar handen verstopte.

thrive-coaching-self-care-challenge

Verander de wereld, begin bij jezelf

Jezelf veranderen vraagt veel inspanning én discipline. Ik geef toe, wil je met een positievere mindset en focus voor jezelf door het leven gaan, zal je een beetje uit je comfortzone moeten stappen. Met deze insteek besloot ik een werkboek rond zelfzorg te maken met voldoende ondersteuning. Door kleine stapjes te zetten en met de oefeningen aan de slag gaan, kan je een ware transformatie beleven.

Zelfzorg 1.0

Zelfzorg is meer dan genieten van een lekker badje. Self-care is onder meer jezelf op de eerste plaats zetten, zonder dat je daarvoor egoïstisch bent. In mijn eigen zoektocht naar zelfzorg merkte ik dat er heel wat aspecten waren in mijn leven waar ik weinig of geen aandacht voor had. Ik bleef maar doorgaan alsof ik alles aankon. Recentelijk ontdekte ik dat ik letterlijk op de rand van een burn-out stond. Gelukkig besloot ik in oktober 2017 een totaal andere wending aan mijn leven te geven.  Dit gaf mij de tijd en de ruimte om mijn eigen gebrek aan zelfzorg te (h)erkennen.

Herken je dit?

Zeg jij makkelijk ja aan alles wat men je vraagt?

Help je graag andere mensen maar kan je zelf moeilijk om hulp vragen?

Vind je het welzijn van een andere belangrijker dat je eigen welzijn?

Ben je met weinig tevreden?

Wil je meer zingeving (purpose) en persoonlijk welzijn in je leven?

Als je op minstens 2 van deze vragen “ja”  geantwoord hebt, dan is deze challenge absoluut iets voor jou!

10 tips, 10 challenges, 10 weken!

Vanaf 21/06/18 kan je mijn gratis online versie van  dit prachtige e-book downloaden. vanaf 01/07/2018 starten we met een keiharde “Hell Yes” aan challenge. Met 10 tips en de bijhorende opdrachten nodig ik je uit om elke week  één tip te kiezen en hiermee aan de slag te gaan. Je kan kiezen welke tip je liefst eerst aanpakt. Het belangrijkste is dat je elke tip de nodige aandacht geeft en eerlijk naar jezelf toe bent.

Dit is wat jij kan bereiken:

Meer veerkracht

Een vernieuwd evenwicht in je leven

Meer levensvreugde

Beter de signalen herkennen wanneer het tijd is om jezelf de nodige aandacht te geven

Ben jij klaar om jezelf de beste zomer van je leven cadeau te schenken? Schrijf je dan hier in voor deze wel bijzondere challenge en ontvang weldra mijn gratis online werkboek in je mailbox!

Level up!

Deze online mini-cursus is ook beschikbaar in een mooie gedrukte versie, de “Paper Lovers Editions”. Zo kan je tijdens je vakantie aan de slag met dit mooie werkboek. Bovendien krijg je bij de gedrukte versie van het werkboek toegang tot mijn besloten Facebook pagina waar ik elke week een Q&A live stream hou om de tip van de week met jullie door te nemen. Het werkt ook heel krachtig om je ervaringen met de andere leden van de groep te delen en zo positieve feedback te ontvangen. Loop je ergens vast of heb je een luisterend oor nodig? Overweeg dan om in een van de betalende formules te stappen zodat ik je als coach perspectief kan laten ontdekken. Klik hier en check welke formule het beste bij je past.

Maak je liever eerst met me kennis om te voelen of de betalende formule iets voor jou is? Klik hier en boek een gratis intakegesprek van 10 minuten !

Wanderlust, young at heart, yoga-retreater, life & self-care coach